Звіт екскурсія до планетарію «ATMASFERA 360»

Київський планетарій «ATMASFERA 360» - це пізнавальний, видовищний та навчальний комплекс де за допомогою приголомшливих спец ефектів, музики та неймовірної комп’ютерної графіки демонструється пізнавальні шоу. Тому 26 листопада учні 6-Б та 7-А класів СЗШ №223 разом з класними керівниками Войтко Марією Миколаївною та Паламарчук Галиною Дмитрівною відвідали цей унікальний заклад.
Планетарій дозволяє побачити картину зоряного неба у всій його красі. В результаті перегляду присутні дізналися, як телескопи допомагають розширювати наші уявлення про Всесвіт, про місце Землі у Всесвіті, вони вивчають історію створення телескопа, принцип його роботи та ті чудові відкриття, які зроблені за допомогою цього інструменту, розуміють, як сучасні обсерваторії використовують телескопи, щоб досліджувати таємниці Всесвіту. Ми відправились в подорож до окремих галактик, вивчали планетарні туманності. За допомогою космічного телескопа Хаббла, стали дослідниками прекрасних таємниць Всесвіту. Під час незабутньої подорожі, присутні побачили планетарну туманність «Равлика» і «Голову Відьми», а також дізналися, чи відповідає галактика Сомбреро своїй назві. За допомогою телескопа познайомилися з чорною дірою, яка з неймовірною швидкістю переміщається по нашій Галактиці і чи зможе вона зруйнувати Сонячну систему, скільки світлових років відділяє чорну дірку від Землі. Технології сферичного кіно забезпечили всім занурення в атмосферу таємничого космосу, і здалося відчуття, що ми насправді побували астрономами. Фільм дозволив нам самим поглянути в незвідану даль.
Поїздка залишилася незабутньою для всіх присутніх і як подарунок після перегляду фільму всі присутні розважалися і насолоджувалися грою на інтерактивних іграх.

Кiлькiсть переглядiв: 1465

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Дата останньої зміни 23 Квітня 2024

Фотогалерея