Благодійна акція «Тепло наших сердець – захисникам Вітчизни» Відвідування поранених у зоні АТО бійців у Головному військовому клінічному госпіталі

Педагогічний, учнівський та батьківський колективи школи №223 глибоко шанують українських воїнів, які захищають цілісність та незалежність України на сході країни, цінують їх героїзм, мужність та жертовність.
Ми виявили бажання відвідати поранених у зоні АТО бійців, які наразі перебувають на лікуванні у Головному військовому клінічному госпіталі, привітати їх із днем святого Миколая.
Тому з 27 листопада 2014 р. в шкільній бібліотеці школи було розпочато благодійну акцію «Тепло наших сердець – захисникам Вітчизни», протягом якої тривав збір солодощів, фруктів, дитячих листів і малюнків, що їх приносили учні та працівники нашого навчального закладу.
Відвідування поранених у ході АТО бійців у Головному військовому клінічному госпіталі відбулося 9 грудня 2014 р. за участі учнівської молоді 8-10 кл. Захід було організовано і проведено бібліотекарем школи Долотіною Г.В. у співпраці з Івановою Т.І., вчителем англійської мови.
При плануванні даного заходу ставилося на меті: виховування в учнів загальнолюдських цінностей, зміцнення патріотичних почуттів, відчуття відповідальності за долю Батьківщини.
В ході приготувань до зустрічі з українськими воїнами було скомплектовано індивідуальні подарункові набори, виготовлено зроблені власноруч сувеніри із патріотичною символікою та листівки, створено стіннівку з побажаннями від учнівського та педагогічного колективу школи. Учні з ентузіазмом допомагали у організації заходу, проявляли ініціативу, виявляли творчість.
Зустріч з бійцями запам’яталася учням душевним теплом, щирістю у висловленні почуттів та емоцій, хвилюванням. Вони запропонували проводити подібні акції і надалі.
/Files/images/2014-2015_nr/gruden/ato/DSCN0821.JPG /Files/images/2014-2015_nr/gruden/ato/DSCN0818.JPG /Files/images/2014-2015_nr/gruden/ato/DSCN0816.JPG /Files/images/2014-2015_nr/gruden/ato/DSCN0815.JPG /Files/images/2014-2015_nr/gruden/ato/DSCN0813.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 104

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Дата останньої зміни 23 Квітня 2024

Фотогалерея