Тематичні уроки англійської мови до дня святкування «Thanksgiving Day» (День Подяки)

З метою розширення і поглиблення лінгвістичних знань, розвитку комунікативних умінь і навичок, етичного виховання, духовного багатства, моральної чистоти, у школі №223 28 листопада 2013 р. було проведено тематичні уроки англійської мови, присвячені до свята "День Подяки у США”, які підготувала та провела Паламарчук Галина Дмитрівна – вчитель англійської мови для учнів 2–В, 6–А, 6–Б та 10–А класів. Учасники та гості уроків (адміністрація, вчителі та учні інших класів) познайомилися зі звичаями та традиціями святкування "Thanksgiving Day” у США. Уроки були організовані таким чином, що всі присутні приймали активну участь у вікторині, присвяченій цьому Дню.
Проведені уроки дозволили досягти виховної мети, а саме розширювати кругозір учнів про країну,мова якої вивчається; виховувати повагу, доброту та вдячність до інших людей. Дітям сподобалося працювати в групах та командах, вони впевнено висловлювали свої думки, під час кожного уроку панувала позитивна атмосфера.
Для учнів 2 – В класу вчителем англійської мови Паламарчук Г. Д. було проведено вікторину «Who knows English better». Діти старанно виконували завдання та щиро раділи маленьким перемогам під час виконання завдань.
Команди учнів 6 – А та 6 – Б класів перевіряли знання в інтелектуально-розважальному брейн – рингу за темою «День Подяки». Дітям були представлені завдання не лише з програмового матеріалу, але й елементи країнознавства (Великобританія).
Учнями 10 – А класу були представлені письмові проекти на тему "What are you thankful for this year?”, в яких діти писали ,за що вони вдячні Богу, батькам та вчителям, друзям в цьому році.

/Files/images/listopad_2013/palamarchuk_gd/IMG_8664.JPG/Files/images/listopad_2013/palamarchuk_gd/IMG_8662.JPG/Files/images/listopad_2013/palamarchuk_gd/IMG_8660.JPG/Files/images/listopad_2013/palamarchuk_gd/IMG_8657.JPG/Files/images/listopad_2013/palamarchuk_gd/IMG_8654.JPG/Files/images/listopad_2013/palamarchuk_gd/IMG_8648.JPG/Files/images/listopad_2013/palamarchuk_gd/IMG_8645.JPG/Files/images/listopad_2013/palamarchuk_gd/IMG_8643.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 504

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Дата останньої зміни 23 Квітня 2024

Фотогалерея